Peach Pâine Prăjită Franceză Coace
Reteta Peach pâine prăjită franceză coace este gata în aproximativ 8 ore și 55 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 250 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână baghetă, ouă, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Prăjită Franceză Fără Gluten Peach, Pâine Prăjită Franceză Peach, și Pâine Prăjită Franceză Peach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulverizați o tigaie de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Feliați bagheta în felii de 1/2 inci și aranjați feliile într-un singur strat în tava de copt.
Bateți împreună ouăle, albușurile de ou, laptele și vanilia.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâinea din tigaie. Într-un castron mediu, aruncați piersicile cu sucul de lămâie și 1 lingură de zahăr brun. Împrăștiați feliile de piersici uniform deasupra pâinii.
Combinați restul de zahăr brun și scorțișoară și presărați deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Descoperiți și coaceți timp de 40 de minute.