Peach Melba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peach Melban. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piersici, zmeură, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gem de piersici Melba, Peach Melba, și Plăcintă Cu Piersici Melba.
Instrucțiuni
Puneți apa, zahărul, sucul de lămâie și păstaia de vanilie într-o cratiță largă și încălziți ușor pentru a dizolva zahărul. Aduceți tigaia la fierbere și lăsați-o să se baloneze aproximativ 5 minute, apoi reduceți focul la foc mic rapid.
Tăiați piersicile în jumătate și, dacă pietrele ies ușor, îndepărtați-le, dacă nu, atunci le puteți scoate mai târziu. Puneți jumătățile de piersici în siropul de zahăr timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, în funcție de maturitatea fructului. Testați partea tăiată cu vârful ascuțit al unui cuțit pentru a vedea dacă sunt moi, apoi îndepărtați-le pe o farfurie cu o lingură pliată.
Când toate piersicile sunt braconate, îndepărtați pielea și lăsați-le să se răcească (apoi puteți îndepărta orice pietre rămase). Dacă le faceți cu o zi în avans, lăsați siropul de braconaj să se răcească și apoi turnați într-un vas cu piersicile. În caz contrar, împachetați siropul și înghețați-l pentru data viitoare când braconați piersici.
Pentru a face sosul de zmeură, lichidați zmeura, zahărul cofetarilor și sucul de lămâie într-un blender sau un robot de bucătărie. Sita pentru a îndepărta gropile și se toarnă piureul într-o cană.
Pentru a asambla piersica Melba, permiteți 2 jumătăți de piersică de persoană și așezați-le pe fiecare farfurie alături de o lingură sau 2 de înghețată. Puneți sosul de zmeură peste fiecare.