Peach Melba

Peach Melba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peach Melban. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piersici, zmeură, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gem de piersici Melba, Peach Melba, și Plăcintă Cu Piersici Melba.

Instrucțiuni

1
Puneți apa, zahărul, sucul de lămâie și păstaia de vanilie într-o cratiță largă și încălziți ușor pentru a dizolva zahărul. Aduceți tigaia la fierbere și lăsați-o să se baloneze aproximativ 5 minute, apoi reduceți focul la foc mic rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați piersicile în jumătate și, dacă pietrele ies ușor, îndepărtați-le, dacă nu, atunci le puteți scoate mai târziu. Puneți jumătățile de piersici în siropul de zahăr timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, în funcție de maturitatea fructului. Testați partea tăiată cu vârful ascuțit al unui cuțit pentru a vedea dacă sunt moi, apoi îndepărtați-le pe o farfurie cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Când toate piersicile sunt braconate, îndepărtați pielea și lăsați-le să se răcească (apoi puteți îndepărta orice pietre rămase). Dacă le faceți cu o zi în avans, lăsați siropul de braconaj să se răcească și apoi turnați într-un vas cu piersicile. În caz contrar, împachetați siropul și înghețați-l pentru data viitoare când braconați piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Pentru a face sosul de zmeură, lichidați zmeura, zahărul cofetarilor și sucul de lămâie într-un blender sau un robot de bucătărie. Sita pentru a îndepărta gropile și se toarnă piureul într-o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Pentru a asambla piersica Melba, permiteți 2 jumătăți de piersică de persoană și așezați-le pe fiecare farfurie alături de o lingură sau 2 de înghețată. Puneți sosul de zmeură peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista