Paula la cuptor șuncă și brânză de pui
Paula la cuptor șuncă și brânză de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 767 calorii, 55g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, frunze de pătrunjel, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dragați pieptul de pui în făină condimentată cu condimente de casă, apoi înmuiați în spălarea ouălor cu sos fierbinte, după gust, apoi dragați într-un amestec de pesmet, condimente grecești și parmezan. Se rumeneste puiul pe fiecare parte intr-o tigaie cu ulei de masline la foc mediu-mare. După prăjire, transferați puiul într-o tigaie. Se acoperă cu 1 felie de șuncă, 1 linguriță de pătrunjel tocat și 1 felie de brânză mozzarella.
Se introduce la cuptor timp de 8 minute, doar până când brânza se topește și începe să devină Bulbuc.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.