Paula la cuptor șuncă și brânză de pui

Paula la cuptor șuncă și brânză de pui
Paula la cuptor șuncă și brânză de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 767 calorii, 55g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, frunze de pătrunjel, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dragați pieptul de pui în făină condimentată cu condimente de casă, apoi înmuiați în spălarea ouălor cu sos fierbinte, după gust, apoi dragați într-un amestec de pesmet, condimente grecești și parmezan. Se rumeneste puiul pe fiecare parte intr-o tigaie cu ulei de masline la foc mediu-mare. După prăjire, transferați puiul într-o tigaie. Se acoperă cu 1 felie de șuncă, 1 linguriță de pătrunjel tocat și 1 felie de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Se introduce la cuptor timp de 8 minute, doar până când brânza se topește și începe să devină Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista