Pate de șuncă și Braunschweiger

Pate de șuncă și Braunschweiger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați șunca și pateul Braunschweiger. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, bulion de vită, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Braunschweiger și minge de nuci, Minge Ușoară Braunschweiger, și Țara Pate (Pâté de Campagne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați Braunschweiger liverwurst, răspândirea șuncii, muștar uscat, piper, cimbru, sos fierbinte și bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
LiverwurstLiverwurst
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un castron mic, înmuiați gelatina în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Aduceți bulionul de vită la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se amestecă gelatina, permițându-i să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
5
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
6
Amestecați bulionul de vită gelatinizat cu amestecul braunschweiger liverwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
LiverwurstLiverwurst
7
Transferați amestecul într-o matriță de 4 căni și răciți cel puțin 2 ore.
8
Transferați amestecul răcit într-un platou și presărați pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Château Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Château Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Roba de rubin profund, arome intense de fructe de padure negre, paine prajita, condimente si vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista