Pate de pește albastru afumat II

Pate de pește albastru afumat II
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? Pateul de pește Albastru afumat II ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 573 calorii, 35g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți pește albastru, sare și piper măcinat, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pestisor afumat-albastrui P-X-X-X-X-X-X, Pate De Pește Albastru Afumat, și Pate De Pește Albastru Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pureați peștele albastru, crema de brânză, untul și coniacul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Pește AlbastruPește Albastru
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se amestecă ceapa, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amestecați bine folosind setarea pulsului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Transferați amestecul într-un vas de servire mediu și răciți până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista