Pate
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Pateul ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare și piper, sos Worcestershire, cârnați de ficat braunschweiger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Țara Pate (Pâté de Campagne), Supă De Vită Cu Pate (Pate), și Pate (Pate) Maison.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați cârnați de ficat braunschweiger, cremă de brânză, ceapă, suc de lămâie, sos Worcestershire, sare și piper. Formați într-o formă de bilă. Înfășurați cu folie de plastic. Se răcește la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.