Pate

Pate
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Pateul ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare și piper, sos Worcestershire, cârnați de ficat braunschweiger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Țara Pate (Pâté de Campagne), Supă De Vită Cu Pate (Pate), și Pate (Pate) Maison.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați cârnați de ficat braunschweiger, cremă de brânză, ceapă, suc de lămâie, sos Worcestershire, sare și piper. Formați într-o formă de bilă. Înfășurați cu folie de plastic. Se răcește la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
LiverwurstLiverwurst
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista