Pat celebru carne de vită și de porc Chili

Pat celebru carne de vită și de porc Chili
Nevoie de un curs principal fără gluten? Celebrul Chili de vită și porc al lui Pat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 804 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 420 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și de porc Chili, Carne de vită și porc Chili Italian, și Celebrul Chili al lui Chasen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În cuptorul olandez mare cu fund greu, gătiți slănina la foc mediu până când este ușor crocantă, amestecând ocazional. Odată ce slănina s-a rumenit, adăugați usturoiul, ceapa, ardeiul gras, pudra de chili, chimenul, pudra de chili chipotle, oregano și boia afumată și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si condimentele sunt aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați carnea de vită și rupeți-o cu o lingură de lemn. Odată ce carnea de vită este ruptă și începe să se rumenească, adăugați carnea de porc. Break cu lingura de lemn ca carnea de vită, și maro, până când nu mai roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă berea și fasolea. Aruncați împreună, apoi adăugați roșiile zdrobite și tăiate cubulețe. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Transferați chili-ul în bolurile de servire și garnisiți cu pene de var, smântână, brânză mărunțită și scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pană De VarPană De Var
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista