Nevoie de un curs principal fără gluten? Celebrul Chili de vită și porc al lui Pat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 804 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 420 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și de porc Chili, Carne de vită și porc Chili Italian, și Celebrul Chili al lui Chasen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În cuptorul olandez mare cu fund greu, gătiți slănina la foc mediu până când este ușor crocantă, amestecând ocazional. Odată ce slănina s-a rumenit, adăugați usturoiul, ceapa, ardeiul gras, pudra de chili, chimenul, pudra de chili chipotle, oregano și boia afumată și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si condimentele sunt aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sezonul Goya
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați carnea de vită și rupeți-o cu o lingură de lemn. Odată ce carnea de vită este ruptă și începe să se rumenească, adăugați carnea de porc. Break cu lingura de lemn ca carnea de vită, și maro, până când nu mai roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă berea și fasolea. Aruncați împreună, apoi adăugați roșiile zdrobite și tăiate cubulețe. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Transferați chili-ul în bolurile de servire și garnisiți cu pene de var, smântână, brânză mărunțită și scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pană De Var
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe