Pasta de Curry verde (gaeng Kiow Wan) necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lemongrass, ardei iute, pastă de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Pastă De Curry Verde, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Pastă De Curry Verde Thailandez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.