Pastă De Chili Roșu Prăjită (Nam Prik Pao) Din Bucătăria Thailandeză De Zi Cu Zi

Pasta de Chili roșu prăjită (nam Prik Pao) de la gătitul thailandez de zi cu zi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 379 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Super Bowl. Această rețetă de la Serious Eats are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de creveți fermentată, ulei de gătit la foc mare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți prăjiți cu pastă de Chili prăjită Thailandeză {Video + Giveaway}, Thai Chili Paste {Camara de o multime}, și Nam Sod (salată de porc Thailandeză )pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și șalotele și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Transferați usturoiul și șalotele într-un castron mic cu o lingură cu fante. Pune deoparte. Lăsați uleiul rămas în tigaie.
Combinați ardeiul roșu măcinat, pasta de creveți, sosul de pește, zahărul brun, sucul de lămâie, concentratul de tamarind, apa și usturoiul și șalotele rezervate într-un mic robot de bucătărie. Pulsați până se formează o pastă groasă.
Întoarceți pasta în wok sau tigaie și amestecați-o în ulei la foc mic. Fierbeți ușor și continuați să amestecați până când amestecul este o pastă netedă, uleioasă și strălucitoare.