Pastitsio de vinete și vițel

Pastitsio de vinete și vițel
Pastitsio de vinete și vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 574 calorii, 47G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,8 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână cozi de vițel fierte, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase, Vinete umplute cu vițel și spanac, și Pastitsio Pie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați vinetele cu sare într-o strecurătoare așezată peste un castron și lăsați să se scurgă 30 de minute. Clătiți vinetele, apoi strângeți pumni din ea pentru a extrage lichid amar. Aruncați vinetele cu ulei într-un castron, apoi întindeți-le în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți, amestecând o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute. Se amestecă în amestecul de carne și se întinde în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, aproximativ 8 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Aduceți laptele și usturoiul la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați amestecul de lapte fierbinte într-un flux rapid, șoptind energic pentru a preveni cocoloașele și fierbeți B-chamel, șoptind ocazional, până se îngroașă, 3 până la 5 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă feta și sarea și piperul după gust, apoi se amestecă treptat în ouă într-un castron mare. Se amestecă pastele, apoi se întinde uniform peste amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PastePaste
OuăOuă
Brânză FetaBrânză Feta
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți pastitsio până la barbotare și maro auriu, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Vinetele pot fi prăjite cu 1 zi înainte, apoi amestecate în amestec rezervat de carne și sos și refrigerate, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista