Pastel Gloria (Guava, Dulce de Leche și produse de patiserie cu brânză)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gloria pastelată (Guava, Dulce de leche și patiserie cu brânză). Această rețetă face 12 porții cu 273 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 264 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, ou, brânză mozarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Quesadillas Arequipe și Guava (Quesadilla Gloria), și Guavan și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. făinați un blat curat, uscat sau altă suprafață plană de lucru.
Așezați puful pastos pe suprafața făinoasă. Făinați partea superioară a aluatului.
Întindeți aluatul foietaj până când este pe jumătate mai gros (aproximativ 1/8 inch).cântați un tăietor mare de prăjituri, tăiați în 24 de cercuri și periați marginile fiecărui cerc cu oul. Puțin în afara centrului fiecărui cerc, Așezați 1 felie de pastă de guava, 1 felie de brânză și aproximativ 1/2 lingură dulce de leche.
Așezați un alt cerc deasupra pentru a închide umplutura.Crimpați marginile cu o furculiță. Repetați cu pastelele rămase, așezându-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament pe măsură ce mergeți.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se umflă.
Presărați zahărul deasupra, apoi răciți pastelele pe un suport timp de 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.