Paste și verdeață cu măsline și Feta
Pastan și verdeață cu măsline și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână radicchio rupt, linguriță de oregano, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Paste cu roșii Cherry, măsline și Feta, Paste cu ciuperci măsline Fetan și Pesto, și Paste Feta, Pesto Și Măsline Negre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Așezați firimiturile pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până devin aurii. Pune deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați radicchio, ardei roșu și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați spanac, măsline și oregano; aruncați 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Adăugați paste și apă rezervată pentru paste; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, sarea și piperul negru.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de pesmet.
Se servește cu pene de lămâie.