Pastan și fasole albă Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 373 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Paste cu fasole albă și Kale, Paste cu verdeață și fasole albă, și Fasole albă și paste de roșii.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă deoparte. Între timp, se toacă busuiocul și usturoiul cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Carne Măcinată
3
Transferați într-un castron mediu și amestecați cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă în ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Într-o cratiță, gătiți ceapa cu cimbru și frunze de dafin în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă fasolea și oțetul balsamic și se fierbe timp de 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Combinați fasolea, roșiile și pastele într-o farfurie bine unsă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
8
Așezați linguri din amestecul de ricotta în paste și fasole și apăsați în jos pentru a acoperi. Într-un castron mic, umeziți firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic