Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina

Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina
Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,58 USD pe porție. O porție conține 1642 calorii, 72g de proteine, și 92g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pastă de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi alla Sorrentina, Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga), și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 6 litri, încălziți uleiul până la fumat și adăugați ceapa. Gatiti 9-11 minute, pana se rumenesc moale si auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați carnea de porc măcinată, cârnații și pancetta și gătiți până dincolo de gri, când carnea începe să se rumenească în propria grăsime, aproximativ 30 de minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați nucșoara și pasta de roșii și gătiți până la roșu maroniu intens, aproximativ 20 de minute, apoi adăugați vinul roșu și roșiile conservate și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4
Îndepărtați grăsimea care a plutit în partea de sus și aruncați-o. Acest ragu poate fi refrigerat până la 5 zile și congelat până la 6 luni.
5
Împărțiți aluatul de paste în 2 porții egale și rulați fiecare la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați fiecare foaie rulată în pătrate de 5 inci.
7
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și configurați o baie de gheață cu 3 căni de gheață și 4 căni de apă într-un bol lângă aragaz. Gatiti patratele de paste pana la doar al dente, aproximativ 2 minute, si scoateti-le in Baia de gheata pentru a se improspata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Îndepărtați fiecare pătrat individual, scurgeți și așezați pe prosoape de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se amestecă 3 căni de ragu cu ricotta și se adaugă 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Așezați pătratele de paste, așezați 3 linguri de amestec ragu în fiecare și rulați-le ca un trabuc. Ungeți o tigaie de tort de sticlă de 10 pe 14 inci și așezați canelonii unul lângă celălalt în 2 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Se presară cu Parmigiano-Reggiano rămas, se pune cu unt și se introduce la cuptor pentru a se coace timp de 18 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor deasupra. Se lasă să se odihnească 10 minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
15
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
16
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista