Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina
Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,58 USD pe porție. O porție conține 1642 calorii, 72g de proteine, și 92g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pastă de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi alla Sorrentina, Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga), și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 6 litri, încălziți uleiul până la fumat și adăugați ceapa. Gatiti 9-11 minute, pana se rumenesc moale si auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați carnea de porc măcinată, cârnații și pancetta și gătiți până dincolo de gri, când carnea începe să se rumenească în propria grăsime, aproximativ 30 de minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
3
Adăugați nucșoara și pasta de roșii și gătiți până la roșu maroniu intens, aproximativ 20 de minute, apoi adăugați vinul roșu și roșiile conservate și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4
Îndepărtați grăsimea care a plutit în partea de sus și aruncați-o. Acest ragu poate fi refrigerat până la 5 zile și congelat până la 6 luni.
5
Împărțiți aluatul de paste în 2 porții egale și rulați fiecare la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Rețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Tăiați fiecare foaie rulată în pătrate de 5 inci.
7
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și configurați o baie de gheață cu 3 căni de gheață și 4 căni de apă într-un bol lângă aragaz. Gatiti patratele de paste pana la doar al dente, aproximativ 2 minute, si scoateti-le in Baia de gheata pentru a se improspata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Îndepărtați fiecare pătrat individual, scurgeți și așezați pe prosoape de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se amestecă 3 căni de ragu cu ricotta și se adaugă 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Așezați pătratele de paste, așezați 3 linguri de amestec ragu în fiecare și rulați-le ca un trabuc. Ungeți o tigaie de tort de sticlă de 10 pe 14 inci și așezați canelonii unul lângă celălalt în 2 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Se presară cu Parmigiano-Reggiano rămas, se pune cu unt și se introduce la cuptor pentru a se coace timp de 18 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor deasupra. Se lasă să se odihnească 10 minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
14
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
15
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.