Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Super-veg pastan. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 432 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 230 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită paste cu ouă, ardei iute, bulb de fenicul și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bulgur, năut vegetal și tocană de Super-mâncare grecească de fasole, veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic, și Paste vegetale de grădină.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul și scoateți ardeii, cu pielea în sus, dedesubt timp de 10 minute sau până când începeți să se încarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se transferă într-un castron, se acoperă și se lasă deoparte. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați carnea în fâșii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și gătiți feniculul, ceapa și morcovul timp de 8-10 minute până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, ardeii iute zdrobiți, semințele de fenicul și roșiile pure, se fierbe timp de 2 minute, apoi se adaugă roșiile conservate, bulionul și zahărul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 15 minute sau până când legumele sunt complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
Pesmet, Câteva Pumni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Scoateți câteva linguri de sos (acest lucru va adăuga ulterior textură), apoi amestecați restul în cratiță până când aproape se omogenizează cu un blender. Se fierbe timp de 5 minute pentru a se îngroșa, apoi se amestecă sosul rezervat, busuiocul mărunțit și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier