Paste Strozzapreti cu Broccoli Rabe & Guanciale

Paste Strozzapreti cu Broccoli Rabe & Guanciale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Strozzapreti cu Broccoli rabe & Guanciale. O porție conține 857 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesmet grosier, paste orecchiette și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, Broccoli Rabe și paste Salam, și Broccoli Rabe Și Paste Salam pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli rabe intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Rezervând apă, transferați broccoli rabe într-o strecurătoare, apoi clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Stoarceți ușor excesul de apă, apoi aproximativ chop.In o tigaie mare, combinați guanciale și 4 linguri de ulei; se încălzește la foc mediu și se gătește, amestecând ocazional, până când guanciale începe să fie crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
GuancialeGuanciale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați broccoli rabe și continuați să gătiți, amestecând ocazional, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
Transferați amestecul într-un castron mare de servire (suficient de mare pentru a arunca pastele). Întoarceți tigaia la foc mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei și pesmet. Gatiti, amestecand continuu, pana cand pesmetul este auriu, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc.Întoarceți oala cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați paste și gătiți până la al dente. Rezervarea ceașcă de lichid de gătit pentru paste, scurgeți pastele și adăugați la castron cu broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați amestecul de pesmet și ceașcă de lichid de gătit pentru paste. Aruncați pentru a combina. Umeziți cu lichid suplimentar de gătit pentru paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Serviți imediat, presărat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista