Paste Proaspete De Ou

Nevoie de un felul principal vegetarian? Pastele proaspete de ou ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 929 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de nucșoară, ulei de măsline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Paste Proaspete, și Paste Proaspete De Roșii.
Instrucțiuni
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce
aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste.
Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.