Paste Proaspete De Ou

Paste Proaspete De Ou
Nevoie de un felul principal vegetarian? Pastele proaspete de ou ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 929 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de nucșoară, ulei de măsline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Paste Proaspete, și Paste Proaspete De Roșii.

Instrucțiuni

1
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
FolieFolie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista