Paste proaspete cu carne de crab, mazăre și Chile

Pastele proaspete cu carne de crab, mazăre și Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 93 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, parmigiano-reggiano, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Paste cu carne de crab și mazăre cu zahăr, Pastan proaspăt și mazăre, și Paste Cu Mentă Proaspătă Și Mazăre Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fettuccine intr-o oala de paste cu apa clocotita bine sarata pana la al dente, aproximativ 3 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
În timp ce apa pentru paste fierbe, gătiți ceapa de primăvară în 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/2 cană de paste-apă de gătit, mazăre, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți 1 minut.
Adăugați crabul și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Adăugați paste, suc de lămâie, brânză, chile și lingura rămasă fiecare de ulei și unt și amestecați pentru a se combina bine, adăugând mai multă apă de gătit pentru a se umezi, dacă este necesar.
Se ia de pe foc și se amestecă tot, cu excepția a 1 lingură de pătrunjel.
Serviți pastele presărate cu pătrunjel rămas.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07