Paste Primavera cu Gouda afumat

Pasta Primavera cu Gouda afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,45 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 366 de calorii , 17 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de fulgi de piper, ciuperci, oregano și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 93% . Acest scor este super. Rețete similare includ Ciotră de porumb cu cartofi, Poblanos și Gouda afumat , Paste cu pui Primavera - Flower Patch Farmgirl Style și Paste Artisan Farfalle cu somon afumat și sos de smântână .
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, se amestecă în penne și se readuce la fierbere. Gătiți pastele neacoperite, amestecând din când în când, până când pastele s-au fiert, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă dovleceii, ardeiul gras, morcovii, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă roșiile, bulionul de pui, pătrunjelul, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mic și se fierbe până când sosul se îngroașă. Se amestecă pastele și se fierb până se încălzesc, aproximativ 2 minute. Acoperiți cu parmezan și brânzeturi Gouda înainte de servire.