Paste Ponza

Paste Ponza
Reteta de Paste Ponza se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 444 calorii. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, roșii de struguri, capere și pătrunjel cu frunze plate. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pastele mele dietetice spiralizate: pui la cuptor și paste de dovlecei Kale, Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, și Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă de 8 x 8 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Așezați roșiile, caperele, 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în vasul de copt pregătit. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Presărați pesmetul peste amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Stropiți blatul cu ulei de măsline și coaceți timp de 30 până la 35 de minute până când blatul este auriu. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Așezați pastele într-un castron mare de servire. Puneți amestecul de roșii pe paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați brânza și aruncați bine. Subțiați sosul cu puțină apă pentru paste, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se presară pătrunjelul tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista