Paste, Pesto și mazăre

Paste, Pesto și mazăre
Pastele, Pesto-ul și mazărea ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste, Pesto și mazăre, Paste, Pesto și mazăre, și Paste, Pesto Și Mazăre.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti fusilli si papioane separat intr-o oala mare cu apa sarata clocotita timp de 10 pana la 12 minute pana cand fiecare paste este al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și aruncați într-un castron cu uleiul de măsline. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, curățați pesto-ul, spanacul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SpanacSpanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Adăugați maioneza și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
6
Adăugați amestecul de pesto la pastele răcite și apoi adăugați parmezanul, mazărea, pignolisul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Nuci De PinNuci De Pin
PiperPiper
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MazăreMazăre
SareSare
7
Se amestecă bine, se condimentează după gust și se servește la temperatura camerei.
8
Așezați nucile, pignolisul și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Adăugați frunzele de busuioc, sarea și piperul. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline în vas prin tubul de alimentare și procesați până când pesto-ul este bine curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați parmezanul și piureul timp de un minut. Utilizați imediat sau păstrați pesto-ul în frigider sau congelator cu o peliculă subțire de ulei de măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Note: aerul este inamicul pesto-ului. Pentru congelare, împachetați-l în recipiente cu o peliculă de ulei sau folie de plastic direct deasupra, cu aerul presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Pentru a curăța busuiocul, îndepărtați frunzele, rotiți-le într-un castron cu apă, apoi rotiți-le foarte uscate într-un filator de salată. Păstrați-le într-o pungă de plastic închisă cu un prosop de hârtie ușor umed. Atâta timp cât frunzele sunt uscate, vor rămâne verzi câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista