Paste pesto cu sparanghel și fistic

Paste pesto cu sparanghel și fistic
Paste pesto cu sparanghel și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 821 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD per porție. Dacă aveți la îndemână parmigiano-reggiano, făcut într-o pastă, evoo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: paste pesto cu sparanghel și fistic, anghinare cu lămâie prăjită cu sparanghel, paste pesto cu fistic și cina în seara asta: pesto cu fistic și sparanghel pe Linguine.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele tari din sparanghel. Păstrați jumătate din sulițe în poziție verticală într-un pahar umplut până la jumătate cu apă pentru a o păstra proaspătă câteva zile sau până când este gata de servire. Tăiați sparanghelul rămas și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon SauFrunze De Tarhon Sau
1/4 Cană Frunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De Busuioc1/4 Cană Frunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De BusuiocFrunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De Busuioc
2
Adăugați menta, pătrunjelul, tarhonul, brânza, fisticul, usturoiul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
3
Adăugați EVOO, turnând până la 6 (1/3 până la 1/2 cană). Asezonați cu sare și piper. Pulsați până când pesto-ul se adună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3 Până La 4 Linguri Fistic Prăjit3 Până La 4 Linguri Fistic Prăjit
4
Puneți într-un recipient mic și păstrați la frigider dacă nu îl folosiți imediat.
5
Pentru a servi, aduceți pesto-ul la temperatura camerei și puneți-l într-un castron mare și puțin adânc. Tăiați sulițele de sparanghel rezervate în unghi în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste și asezonați cu sare. Fierbe pastele timp de 5 minute, apoi adaugă mazărea și sparanghelul tocat și mai gătește 2-3 minute. Scoateți 1 cană de apă de gătit și adăugați-o în bolul de servire pentru a subția pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurge pastele, mazăre și sparanghel și adaugă în bol. Se amestecă 1 până la 2 minute pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper si se orneaza cu branza rasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Notă bucătarului: Pesto-ul poate fi păstrat până la 5 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista