Paste pesto cu sparanghel și fistic
Paste pesto cu sparanghel și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 821 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD per porție. Dacă aveți la îndemână parmigiano-reggiano, făcut într-o pastă, evoo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: paste pesto cu sparanghel și fistic, anghinare cu lămâie prăjită cu sparanghel, paste pesto cu fistic și cina în seara asta: pesto cu fistic și sparanghel pe Linguine.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tari din sparanghel. Păstrați jumătate din sulițe în poziție verticală într-un pahar umplut până la jumătate cu apă pentru a o păstra proaspătă câteva zile sau până când este gata de servire. Tăiați sparanghelul rămas și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați menta, pătrunjelul, tarhonul, brânza, fisticul, usturoiul și sucul de lămâie.
Adăugați EVOO, turnând până la 6 (1/3 până la 1/2 cană). Asezonați cu sare și piper. Pulsați până când pesto-ul se adună.
Puneți într-un recipient mic și păstrați la frigider dacă nu îl folosiți imediat.
Pentru a servi, aduceți pesto-ul la temperatura camerei și puneți-l într-un castron mare și puțin adânc. Tăiați sulițele de sparanghel rezervate în unghi în bucăți de 1 1/2 inch.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste și asezonați cu sare. Fierbe pastele timp de 5 minute, apoi adaugă mazărea și sparanghelul tocat și mai gătește 2-3 minute. Scoateți 1 cană de apă de gătit și adăugați-o în bolul de servire pentru a subția pesto-ul.
Scurge pastele, mazăre și sparanghel și adaugă în bol. Se amestecă 1 până la 2 minute pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper si se orneaza cu branza rasa.
Notă bucătarului: Pesto-ul poate fi păstrat până la 5 zile la frigider.