Paste grecești cu roșii și fasole albă

Paste grecești cu roșii și fasole albă
Pastele grecești cu roșii și fasole albă sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 465 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, paste penne, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Paste Cu Fasole Albă, Roșii Și Cârnați, Fasole verde în stil grecesc cu roșii și brânză Feta, și Fasole albă cu roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Între timp, combinați roșiile și fasolea într-o tigaie mare antiaderentă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați spanac în sos; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SosSos
4
Serviți sosul peste paste și presărați cu feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Brânză FetaBrânză Feta

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Argyros Estate Assyrtiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Argyros Estate Assyrtiko
Argyros Estate Assyrtiko
Culoare galben-cristalină, aromată distinct cu tonuri citrice. Aciditatea relativ ridicată a Assyrtiko îi conferă o prospețime clară, în timp ce performanța extrem de scăzută a podgoriei oferă corp, structură și substanță.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista