Paste e Fagioli cu cârnați
Pastan e Fagioli cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 548 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan E Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Eliminați. Când este suficient de rece pentru a manipula, înjumătățiți cârnații pe lungime și apoi tăiați transversal în felii.
Încălziți lingura rămasă de ulei în oală la foc moderat scăzut.
Adăugați morcovul, ceapa, țelina, usturoiul și rozmarinul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Puree 4 căni de fasole cu 1 1/4 căni de bulion într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați piureul în oală împreună cu restul de 1 1/2 căni de bulion, fasolea întreagă, frunza de dafin și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 15 minute.
Se amestecă pastele. Gatiti supa la foc moderat, partial acoperita, amestecand frecvent, pana cand pastele se fac, 10-15 minute.
Scoateți frunza de dafin. Se amestecă cârnații și ardeiul. Gătiti până când cârnații se încălzesc, aproximativ 1 minut.
Recomandare de vin: acest favorit consistent este cel mai bine însoțit de un grignolino ușor, viu. Aproape mai mult ros decât vinul roșu, grignolino are o aromă florală pătrunzătoare și o aromă picantă.