Paste e Fagioli

Pastan e Fagioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei de măsline, paste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și fasolea și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul.