Paste de șofran cu carne de porc și sos de roșii

Paste de șofran cu carne de porc și sos de roșii
Pastele de șofran cu carne de porc și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 615 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, pătrunjel, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Paste De Porc Și Roșii, Chiftele de porc cu Pastan în sos de vin de roșii, și Midii cu sos de roșii șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă pancetta; saut până când grăsimea este redată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Se adauga ceapa si patrunjelul si saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
4
Se adaugă carnea de porc măcinată și saut până se rumenesc, despărțindu-se cu spatele furculiței, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile zdrobite, frunzele de dafin și salvia. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se îngroașă și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Chill descoperit 1 oră. Apoi acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți la foc mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Între timp, aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați paste și șofran și gătiți până când pastele sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
PastePaste
7
Scurgere. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați sos și 1/2 cană de brânză și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
9
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista