Paste de șofran cu carne de porc și sos de roșii

Pastele de șofran cu carne de porc și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 615 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, pătrunjel, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Paste De Porc Și Roșii, Chiftele de porc cu Pastan în sos de vin de roșii, și Midii cu sos de roșii șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă pancetta; saut până când grăsimea este redată, aproximativ 3 minute.
Se adauga ceapa si patrunjelul si saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Se adaugă carnea de porc măcinată și saut până se rumenesc, despărțindu-se cu spatele furculiței, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile zdrobite, frunzele de dafin și salvia. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se îngroașă și aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Chill descoperit 1 oră. Apoi acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți la foc mic.)
Între timp, aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați paste și șofran și gătiți până când pastele sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Scurgere. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați sos și 1/2 cană de brânză și aruncați pentru a amesteca.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și se servește.