Umplutura de sandvici cu salată Waldorf de ton celebru de la Darra

Umplutura de sandvici cu salată Waldorf de ton celebru de la Darra
Renumita umplutură de sandvici cu salată Waldorf de ton de la Darra ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,22 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 697 de calorii, 24 g de proteine și 49 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, ton umplut cu ulei, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: umplutura de sandvici cu salată Waldorf de ton celebru de la Darra, salată de ton Waldorf și salată sănătoasă de ton waldorf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, muștarul, praful de curry, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
Pudră De CurryPudră De Curry
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
2
Adăugați ton, eșaotă, măr, nuci, țelină și murături și amestecați până când toate ingredientele sunt acoperite cu dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MurăturiGust De Murături
Lămâi, Tăiate La JumătateLămâi, Tăiate La Jumătate
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Prăjiți ușor cornurile. Împărțiți în jumătate, puneți o frunză de salată verde pe jumătatea inferioară a croissantului și umpleți cu salată de ton. Acoperiți cu o felie de brânză elvețiană și jumătatea superioară a croissantului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CroissantCroissant
2 Linguri De Amestec De Condimente Pentru Fripturi, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick2 Linguri De Amestec De Condimente Pentru Fripturi, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Serviți cu murături de mărar și chipsuri de cartofi. Poftă bună!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Murături De MărarMurături De Mărar

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista