Paste de vin roșu cu Romano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de vin roșu cu Romano. O porție conține 400 de calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de romano, sare kosher, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu vinete, nuci de pin și Romano, Romano ' s Macaroni Grill Paste Milano, și Salată de Paste cu piper negru cu Prosciutto, sparanghel și Romano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați linguina și sarea și gătiți timp de 7 minute. Pe măsură ce linguina gătește, aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Scurgeți linguina și readuceți-o în oală.
Se toarnă vinul în oală cu pastele și se pune la foc mediu-mare. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand vinul este aproape complet absorbit, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă uleiul și se aruncă. Împărțiți linguina între boluri și presărați cu Romano, piper și coajă de lămâie.Bacsis: ardeiul negru proaspăt crăpat are o aromă mai asertivă decât măcinată fin. Pentru a sparge boabele de piper întregi, așezați-le într-o pungă de plastic resigilabilă și apăsați ferm cu partea plată a cuțitului unui bucătar sau cu fundul unei tigaie grele.