Paste de vin roșu cu brânză Feta

Paste de vin roșu cu brânză Feta
Pastele de vin roșu cu brânză Feta sunt un vegetarian felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți unt, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste de pui grecești cu o oală cu sos cremos de vin feta, Pui și paste cu vin alb și brânză Edam, și Paste mediteraneene cu sos de brânză Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește oală mare de apă la fierbere; se adaugă 1 linguriță de sare și spaghete. Gatiti doar pana cand spaghetele incep sa se indoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti fulgii de usturoi si piper in unt 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vin; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scurgeți spaghetele, rezervând apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați spaghete în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spaghetele sunt al dente (adaugati o parte din apa de gatit rezervata, daca doriti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt; se amestecă până se topește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
7
Presărați porții individuale cu 1 până la 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista