Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere

Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere
Wonky paste de vară, salata Herby, Tartlets picătură de pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 2021 calorii. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați linguri de supă gem de zmeură, ulei de măsline extravirgin, foi de lasagne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere, Salată verde de vară cu pansament de cânepă Herby, și Salată De Paste Pesto Herby Chard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
PENTRU A ÎNCEPE
2
Pregătiți-vă toate ingredientele și echipamentele. Porniți cuptorul la 375 F. umpleți o cratiță mare cu apă fierbinte, puneți-o la foc mare și acoperiți-o cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți accesoriul de răzătoare fină în robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
4
Tartele
5
Puneți cojile de plăcintă pe o foaie de copt și lingurați 1 lingură de supă de gem de zmeură în fiecare. Feliați 4 jumătăți de pere și împărțiți între cojile de patiserie. Împrăștiați câteva frunze de cimbru de lămâie peste fiecare, dacă utilizați. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, utilizați toate jumătățile de pere din cutie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Separați cu grijă 2 ouă și puneți gălbenușurile într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți albii într-un bol mic de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
9
Tartele
10
Adăugați zahărul superfin și un vârf de sare în vasul mic de amestecare cu albușurile, porniți telul electric și lăsați să funcționeze la viteză maximă până când amestecul este lucios și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf bun de sare și piper în vasul cu gălbenușuri de ou. Radeți parmezanul în procesor și introduceți-l în vasul cu gălbenușuri de ou cu coaja și sucul de lămâie. Rezervați câteva dintre frunzele mici de busuioc, apoi împărțiți restul buchetului în 2 jumătăți. Puneți o jumătate într-un pistil și mortar până când aveți o pastă verde și tocați aproximativ cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați ambele în castron. Se amestecă până se amestecă totul, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Tartele
15
Albușurile de ou ar trebui să fie lucioase, netede și groase până acum, așa că amestecați pasta sau extractul de vanilie, apoi lingurați și neteziți bezea peste tartele, astfel încât să obțineți vârfuri minunate. Puneți în cuptor pe raftul din mijloc și setați cronometrul timp de 6 minute sau până când este auriu și minunat. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, reduceți temperatura cuptorului la 350 de metri și gătiți tarta timp de 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Salată
17
Puneți pancetta într-o tigaie goală la foc mediu și adăugați un cățel de usturoi zdrobit, necojit. Odată ce feliile sunt aurii, întoarceți-le și adăugați lingura de semințe de fenicul. Între timp, puneți frunzele de salată pe un platou de servire sau într-un castron mare. Rupeți rapid câteva frunze de mentă și tarhon și adăugați o mână mare de struguri întregi sau înjumătățiți. Când pancetta este drăguță și crocantă, scoateți tigaia de pe foc. Aruncați salata împreună și puneți-o pe un platou. Zdrobiți peste pancetta crocantă și presărați semințele de fenicul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
StruguriStruguri
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Faceți pansamentul.
19
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de oțet balsamic într-un ulcior mic sau borcan cu șurub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
20
Adăugați un vârf de sare și piper și strecurați sucul de 1/2 lămâie, apoi luați la masă cu salata, astfel încât să o puteți îmbrăca chiar înainte de a vă introduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
21
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
22
Stivați foile de lasagne pe o placă de tocat și tăiați — le cu grijă în benzi destul de subțiri-faceți acest lucru în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
23
Adăugați la tigaia de apă clocotită cu un vârf bun de sare. Se amestecă, apoi se pune capacul ușor îndoit și se ține la fierbere tare doar 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Tartele
25
Verificați tartelele și scoateți-le la răcit dacă sunt fierte. Scoateți înghețata din congelator, astfel încât să o puteți servi cu tartelele când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
26
Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
27
Aceste paste trebuie consumate cât mai curând posibil pentru a fi savurate corect, așa că sunați acum pe toți cei din jurul mesei. Îmi place să folosesc clești pentru a muta pastele în amestecul de ouă, deoarece apa de gătit care vine cu ea este ceea ce face cu adevărat sosul incredibil. Dacă vi se pare dificil, scurgeți pastele într-o strecurătoare, dar economisiți apa. Aruncați rapid pastele și sosul împreună, apoi adăugați încă 2 sau 3 linguri de apă de gătit pentru a le face mai mătăsoase, dacă este necesar. Pastele proaspete aspiră în mod constant apă, așa că faceți-o puțin mai slabă decât trebuie să fie și va fi perfectă la masă. Gustă. Are nevoie de mai multă sare sau parmezan pentru a echilibra sucul de lămâie? Dacă da, reglați apoi presărați peste frunzele de busuioc rezervate și radeți peste niște parmezan suplimentar. Luați la masă, îmbrăcați rapid salata și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
28
* Această rețetă conține ouă insuficient gătite și nu este recomandată persoanelor în vârstă, tinerilor sau oricui are un sistem imunitar slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
29
Din mesele lui Jamie Oliver în câteva minute: o abordare revoluționară a gătitului mâncare bună rapid de Jamie Oliver. Drepturi de autor: Jamie Oliver, 2010, 2011; fotografie: David Loftus, 2010, 201

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista