Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere

Wonky paste de vară, salata Herby, Tartlets picătură de pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 2021 calorii. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați linguri de supă gem de zmeură, ulei de măsline extravirgin, foi de lasagne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Paste De Vară Wonky, Salată Herby, Tartele Cu Picături De Pere, Salată verde de vară cu pansament de cânepă Herby, și Salată De Paste Pesto Herby Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă toate ingredientele și echipamentele. Porniți cuptorul la 375 F. umpleți o cratiță mare cu apă fierbinte, puneți-o la foc mare și acoperiți-o cu un capac.
Puneți accesoriul de răzătoare fină în robotul de bucătărie.
Puneți cojile de plăcintă pe o foaie de copt și lingurați 1 lingură de supă de gem de zmeură în fiecare. Feliați 4 jumătăți de pere și împărțiți între cojile de patiserie. Împrăștiați câteva frunze de cimbru de lămâie peste fiecare, dacă utilizați. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, utilizați toate jumătățile de pere din cutie.)
Separați cu grijă 2 ouă și puneți gălbenușurile într-un castron mare de servire.
Puneți albii într-un bol mic de amestecare.
Adăugați zahărul superfin și un vârf de sare în vasul mic de amestecare cu albușurile, porniți telul electric și lăsați să funcționeze la viteză maximă până când amestecul este lucios și rigid.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf bun de sare și piper în vasul cu gălbenușuri de ou. Radeți parmezanul în procesor și introduceți-l în vasul cu gălbenușuri de ou cu coaja și sucul de lămâie. Rezervați câteva dintre frunzele mici de busuioc, apoi împărțiți restul buchetului în 2 jumătăți. Puneți o jumătate într-un pistil și mortar până când aveți o pastă verde și tocați aproximativ cealaltă jumătate.
Adăugați ambele în castron. Se amestecă până se amestecă totul, apoi se condimentează cu sare și piper.
Albușurile de ou ar trebui să fie lucioase, netede și groase până acum, așa că amestecați pasta sau extractul de vanilie, apoi lingurați și neteziți bezea peste tartele, astfel încât să obțineți vârfuri minunate. Puneți în cuptor pe raftul din mijloc și setați cronometrul timp de 6 minute sau până când este auriu și minunat. (Dacă utilizați o coajă de 9 inci, reduceți temperatura cuptorului la 350 de metri și gătiți tarta timp de 20 de minute.)
Puneți pancetta într-o tigaie goală la foc mediu și adăugați un cățel de usturoi zdrobit, necojit. Odată ce feliile sunt aurii, întoarceți-le și adăugați lingura de semințe de fenicul. Între timp, puneți frunzele de salată pe un platou de servire sau într-un castron mare. Rupeți rapid câteva frunze de mentă și tarhon și adăugați o mână mare de struguri întregi sau înjumătățiți. Când pancetta este drăguță și crocantă, scoateți tigaia de pe foc. Aruncați salata împreună și puneți-o pe un platou. Zdrobiți peste pancetta crocantă și presărați semințele de fenicul deasupra.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de oțet balsamic într-un ulcior mic sau borcan cu șurub.
Adăugați un vârf de sare și piper și strecurați sucul de 1/2 lămâie, apoi luați la masă cu salata, astfel încât să o puteți îmbrăca chiar înainte de a vă introduce.
Stivați foile de lasagne pe o placă de tocat și tăiați — le cu grijă în benzi destul de subțiri-faceți acest lucru în loturi.
Adăugați la tigaia de apă clocotită cu un vârf bun de sare. Se amestecă, apoi se pune capacul ușor îndoit și se ține la fierbere tare doar 1 1/2 minute.
Verificați tartelele și scoateți-le la răcit dacă sunt fierte. Scoateți înghețata din congelator, astfel încât să o puteți servi cu tartelele când este gata.
Aceste paste trebuie consumate cât mai curând posibil pentru a fi savurate corect, așa că sunați acum pe toți cei din jurul mesei. Îmi place să folosesc clești pentru a muta pastele în amestecul de ouă, deoarece apa de gătit care vine cu ea este ceea ce face cu adevărat sosul incredibil. Dacă vi se pare dificil, scurgeți pastele într-o strecurătoare, dar economisiți apa. Aruncați rapid pastele și sosul împreună, apoi adăugați încă 2 sau 3 linguri de apă de gătit pentru a le face mai mătăsoase, dacă este necesar. Pastele proaspete aspiră în mod constant apă, așa că faceți-o puțin mai slabă decât trebuie să fie și va fi perfectă la masă. Gustă. Are nevoie de mai multă sare sau parmezan pentru a echilibra sucul de lămâie? Dacă da, reglați apoi presărați peste frunzele de busuioc rezervate și radeți peste niște parmezan suplimentar. Luați la masă, îmbrăcați rapid salata și mâncați imediat.
* Această rețetă conține ouă insuficient gătite și nu este recomandată persoanelor în vârstă, tinerilor sau oricui are un sistem imunitar slăbit.
Din mesele lui Jamie Oliver în câteva minute: o abordare revoluționară a gătitului mâncare bună rapid de Jamie Oliver. Drepturi de autor: Jamie Oliver, 2010, 2011; fotografie: David Loftus, 2010, 201