Paste de vară leneș
Reteta de paste leneș de vară pot fi făcute în aproximativ 55 de minute. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, dovlecei, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 123 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Încercați O Zi Leneșă De Vară, Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, și Paste De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Puneți ceapa, dovleceii și usturoiul într-un vas mare pentru cuptor. Slosh peste uleiul de măsline, se condimentează bine și se amestecă totul rapid, apoi se prăjește timp de 15 minute. Se amestecă roșiile în legume și se continuă prăjirea încă 15 minute. În același timp, aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată, astfel încât sosul și pastele să fie terminate în același timp.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor ambalajului; aproximativ 9-12 minute.
Scurgeți pastele. Scoateți legumele din cuptor și scoateți căței de usturoi din coajă. Puneți usturoiul pe partea laterală a vasului și amestecați prin legume. Sfat în paste și aruncați totul împreună, rupând niște busuioc în timp ce mergeți. Strângeți în două boluri și serviți cu parmezan ras.