Paste de vară leneș

Paste de vară leneș
Reteta de paste leneș de vară pot fi făcute în aproximativ 55 de minute. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, dovlecei, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 123 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Încercați O Zi Leneșă De Vară, Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, și Paste De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți ceapa, dovleceii și usturoiul într-un vas mare pentru cuptor. Slosh peste uleiul de măsline, se condimentează bine și se amestecă totul rapid, apoi se prăjește timp de 15 minute. Se amestecă roșiile în legume și se continuă prăjirea încă 15 minute. În același timp, aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată, astfel încât sosul și pastele să fie terminate în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor ambalajului; aproximativ 9-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți pastele. Scoateți legumele din cuptor și scoateți căței de usturoi din coajă. Puneți usturoiul pe partea laterală a vasului și amestecați prin legume. Sfat în paste și aruncați totul împreună, rupând niște busuioc în timp ce mergeți. Strângeți în două boluri și serviți cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista