Paste De Sfeclă Prăjită
Pastele de sfeclă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 237 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sfeclă prăjită în cuburi, sfeclă, ouă jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sfeclă prăjită și paste de usturoi, Penne Pastan într-un sos de sfeclă prăjită, și Paste de sfeclă prăjită cu mărar și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Într-un castron mare de amestecare, aruncați sfecla cu ulei și sare pentru a acoperi.
Așezați pe foaia de copt căptușită și puneți-o în cuptorul de 400 de grade timp de 1 oră.
Scoateți și lăsați să se răcească (aproximativ 20 de minute). Cojiți sfecla sub apă curentă și tăiați-o în zaruri de 1/4 inch.
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, piureul de sfeclă și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când se încorporează 1/2 din făină.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți orice resturi rămase peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți peste porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Rulați la patru foi de 7 inci pe 16 inci.