Paste De Păr Înger De Foc

Paste De Păr Înger De Foc
Paste de păr înger de foc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, sare de mare grosieră, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare grosier ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata-coaja de migdale cu sare de mare ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Păr Înger Paste Plăcintă, Paste De Păr Înger, și Paste de păr înger cu pui.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pastele de păr înger și gătiți până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Amestecați uleiul, pătrunjelul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați pastele fierte și aruncați cu suficientă apă de paste rezervată, 1/4 cană la un moment dat, pentru a se umezi. Condimentează pastele cu fulgi de sare și piper roșu, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Presărați coaja de lămâie rasă peste paste pentru un plus de aromă și textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Se presară parmezanul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Combinați uleiul și fulgii de ardei roșu zdrobiți într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana cand un termometru introdus in ulei Inregistreaza 180 de grade F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți din căldură. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
10
Transferați fulgii de ulei și piper într-o sticlă de 4 uncii. Sigilați capacul. Refrigerați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista