Paste de pui și papion cu sos de cremă Asiago

Pastele de pui și Bowtie cu sos de cremă Asiago necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 6. 495 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Pui crocant cu sos Italian cremos și paste Bowtie, Paste Bowtie cu roșii și sos de ardei roșu prăjit, și Macaroane Grill Sugo Bianco – pui la grătar cu sos cremos Asiago și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele timp de 8 pana la 10 minute sau pana la al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati cubulete de pui, reducand caldura daca este necesar, pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile se limpezesc. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, aduceți 2 căni de cremă la foc mic, amestecând des.
Bateți în bulion și brânză până se amestecă bine și bulionul s-a dizolvat complet. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă și se amestecă în amestec. Gatiti si amestecati inca 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc si dati deoparte.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Amestecați prosciutto, usturoiul și ciupercile și gătiți până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Adăugați puiul, reduceți căldura și continuați să gătiți până când puiul este încălzit. Întoarceți sosul în aragaz și adăugați restul de 1/4 cană smântână și fulgi de pătrunjel.
Pentru a servi, așezați pastele într-un bol mare de amestecare sau servire.
Adăugați amestecul de pui și ciuperci și turnați în sos de smântână. Aruncă bine și servește.