Brânză Caramelizată Cu Ceapă Plată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de susan, sare, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Caramelizată Cu Ceapă Plată, Prajituri cu ceapa caramelizata cu CR, și Brânză De Bere Caramelizată Cu Ceapă Și Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți 1 1/2 linguri ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare; sotati 8 minute sau până când ceapa se caramelizează ușor.
Transferați într-un castron mic.
Perie flatbreads cu restul de 1 1/2 lingurite ulei. Se amestecă împreună ricotta, usturoiul și restul de 1/8 linguriță de sare într-un bol mic de amestecare și se întinde pe pâine plată. Se acoperă uniform cu brânzeturi și ceapă caramelizată.
Se presară cu semințe de susan.
Așezați pâinea plată pe o foaie mare de copt și coaceți 12 minute sau până când brânza se topește și pâinea plată este crocantă.
Se presară cu busuioc și coajă de portocală și se taie felii.
Sip: Domaine de Baumard Cremant de Loire "carte Turquoise", NV, 50% Chenin Blanc, 50% Cabernet Franc (21 USD): "prezența perechilor de mere verzi și zmeură aurie incredibil de bine cu amestecul de brânzeturi și susan negru.
Adăugați aciditatea ușoară din acest vin spumant și este o potrivire excelentă."--Michael Velo, expert Bulbuc de la restaurantul Carriage House din Chicago