Paste de primăvară
Pastele de primăvară necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 577 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 345 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză ușoară de capră, slănină strecurată și ceapă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Paste De Primăvară, Paste De Primăvară Primavera, și Salată De Paste De Primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți pastele în apă sărată.
Adăugați kale pentru ultimele 2 minute, apoi scurgeți, rezervând puțin din lichidul de gătit.
Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie antiaderentă până când este crocantă.
Scoateți din tigaie și scurgeți cea mai mare parte a grăsimii, lăsând în urmă aproximativ 1 linguriță. Se prăjește ușor ceapa în grăsime timp de 2-3 minute până se înmoaie.
Introduceți pastele fierte și varza în tigaie, apoi amestecați prin slănină și brânză de capră.
Adăugați puțină apă de gătit pentru paste dacă amestecul pare puțin uscat.
Serviți în boluri împrăștiate cu parmezan ras, dacă doriți.