Paste de Halloween negre și portocalii
Pastele Negre și portocalii de Halloween ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 461 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână dovlecei de nucă, fulgi de piper, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este minunat. Rețete similare includ Paste de Halloween negre și portocalii, Marmeladă de portocale de Halloween cu semințe de susan negru, și Halloween Black Brew.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Aruncați dovleceii și ardeii grași cu usturoi, cimbru, fulgi de ardei roșu, ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într - o tigaie de 17 x 11 inci cu 4 fețe. Prăjiți, amestecând o dată, până când legumele sunt doar fragede și rumenite în pete, 25 până la 35 de minute.
În timp ce legumele termină prăjirea, gătiți linguine într-o oală de paste cu apă clocotită bine sărată până la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și reveniți la oală.
Scoateți tava din cuptor și turnați apă rezervată peste legume, amestecând pentru a slăbi din tigaie. Se amestecă măslinele, apoi se adaugă amestecul de legume în paste în oală și se amestecă pentru a se combina.