Pastele de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1828 calorii, 80g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 228 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați combinat carne de vită măcinată, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste De Crăciun, Paste De Crăciun, și Paste Confetti De Ajunul Crăciunului.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ulei, usturoi, dafin și bucăți de pancetta și rumeniți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®
Subţire-
4
Se adaugă carnea și se rumenesc și se sfărâmă timp de 5 minute.
5
Tăiați morcovul, țelina și ceapa lângă aragaz și adăugați în oală în timp ce lucrați. Gatiti legumele cu carne 5 minute si adaugati vin. Gatiti 1 minut; adăugați bulion și roșii în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă pătrunjelul, ienibaharul sau scorțișoara și se condimentează sosul cu sare și piper, după gust. Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți cel puțin 10 până la 15 minute înainte de servire. Sosul reîncălzit se îmbunătățește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Aruncați pastele (gătiți doar cât de multe paste aveți nevoie în acel moment: o jumătate de kilogram pentru fiecare 3 persoane) cu câteva oale de sos pentru a acoperi, apoi bolul superior cu sos suplimentar. Topiți pastele cu multă brânză și treceți pâinea la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)