Paste cu vinete, nuci de pin și Romano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele cu vinete, nuci de pin și Romano. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, nuci de pin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, Pizza De Vinete Cu Pesto Proaspăt Și Nuci De Pin, și Vinete umplute la cuptor cu carne de vită și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Gatiti pastele conform directiilor; omiteți sarea și grăsimea.
Se scurge într-un colizor peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid.
Combinați 1 lingură de ulei, usturoi, vinete, oregano și roșii pe o tigaie cu jeleu; aruncați. Se fierbe 8 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie.
Combinați lichidul de gătit rezervat, 2 linguri ulei, sare și ardei într-un bol, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de paste și vinete; aruncați.
Se presară brânză, nuci de pin și pătrunjel.