Paste cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac

Paste cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Păstârnac caramelizat și ceapă pentru copii, Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C, și Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați păstârnac în tigaie; gatiti 12 minute sau pana se inmoaie si se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați într-un castron mare; Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie si se rumenesc, amestecand ocazional. Se amestecă cimbru și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă varza și bulionul; gatiti, acoperit, 5 minute sau pana cand varza este frageda. Descoperi; gatiti 4 minute sau pana cand varza este foarte frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
KaleKale
VinVin
7
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
8
Scurgeți pastele într-o sită peste un castron, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
9
Adăugați pastele scurse în amestecul de kale. Se amestecă păstârnac, 1/2 cană lichid de gătit rezervat, 1/4 cană brânză, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru; gatiti timp de 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PăstârnacPăstârnac
BrânzăBrânză
PastePaste
KaleKale
SareSare
10
Adăugați 1/4 cană de lichid de gătit rămas, dacă este necesar, pentru a se umezi. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista