Paste cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Păstârnac caramelizat și ceapă pentru copii, Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C, și Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați păstârnac în tigaie; gatiti 12 minute sau pana se inmoaie si se rumeneste, amestecand ocazional.
Așezați într-un castron mare; Păstrați cald.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie si se rumenesc, amestecand ocazional. Se amestecă cimbru și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați vin; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă varza și bulionul; gatiti, acoperit, 5 minute sau pana cand varza este frageda. Descoperi; gatiti 4 minute sau pana cand varza este foarte frageda, amestecand ocazional.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o sită peste un castron, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Adăugați pastele scurse în amestecul de kale. Se amestecă păstârnac, 1/2 cană lichid de gătit rezervat, 1/4 cană brânză, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru; gatiti timp de 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Adăugați 1/4 cană de lichid de gătit rămas, dacă este necesar, pentru a se umezi. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă.