Paste cu somon afumat cremos și mărar

Pastele cu somon afumat cremos și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 572 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare de mare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frittata de somon afumat cremos și mărar, Salată de cartofi de somon afumat cu un pansament cremos de mărar, și Somon afumat la cald cu paste cremoase și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă.
Adăugați sare de mare după gust și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine penne și rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Întoarceți penne și ceașca rezervată de apă pentru paste în oala goală și puneți-o la foc mediu-mic.
Amestecați somonul afumat, crema de brânză, mărarul, ceapa verde, muștarul Dijon, coaja de lămâie, sucul de lămâie și piperul negru în paste până când crema de brânză se topește, 4 până la 5 minute.