Paste cu roșii Sun Gold
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu roșii Sun Gold. Această rețetă face 2 porții cu 458 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Se adaugă roșiile, usturoiul și fulgii de piper roșu, se condimentează cu sare și se gătește, se acoperă ușor și se învârte des, până când roșiileblister și izbucni, 10-12 minute. Apăsați în jos peroșii pentru a-și elibera sucurile.
Scoateți tigaiade pe foc și dați deoparte.
Între timp, aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală de 5 litri. Condimentează cu sare; adăugați paste și gătiți, amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minute înainte de licitație.
Scurgeți pastele, rezervând1 cană de apă de gătit pentru paste.
Transferați pastele în tigaie cu roșii; setpeste foc mare.
Adăugați 1/2 cană de apă pentru paste. Gatiti, amestecand si aruncand des, pana cand sosul se ingroasa si incepe sa acopere pastele, aproximativ 1 minut.Se amestecă uleiul rămas, brânza și jumătate din busuioc și se aruncă până când sosul acoperă pastele și pastele al dente. (
Adăugați mai multă apă pentru paste dacă sosulpare uscat.)
Adăugați busuiocul rămas, condimentați cusare și serviți cu pesmet, dacă doriți.