Paste cu pui în stil thailandez
Pastele cu pui în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 562 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.53 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, rădăcină de ghimbir, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste De Pui În Stil Thailandez, Pesto în stil thailandez cu paste de orez, și Pui În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fusilli și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, timp de 5 minute; apoi amestecați fasolea verde. Gatiti pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, iar fasolea verde este frageda, dar verde stralucitor, inca aproximativ 7 minute.
Scurgeți bine pastele și fasolea verde într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți puiul doar până își pierde culoarea roz, aproximativ 2 minute. Amestecați fulgii de ghimbir, usturoi, sare și ardei roșu și gătiți până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut; amestecați laptele de nucă de cocos și sucul de lămâie în tigaie cu puiul. Aduceți amestecul la fiert; amestecați pastele scurse, fasolea verde și cilantro. Reîncălziți la foc mic.