Paste cu pui în stil thailandez
Pastele cu pui în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 562 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de lapte de nucă de cocos, jumătăți de piept de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste De Pui În Stil Thailandez, Pesto în stil thailandez cu paste de orez, și Pui În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fusilli și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, timp de 5 minute; apoi amestecați fasolea verde. Gatiti pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, iar fasolea verde este frageda, dar verde stralucitor, inca aproximativ 7 minute.
Scurgeți bine pastele și fasolea verde într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți puiul doar până își pierde culoarea roz, aproximativ 2 minute. Amestecați fulgii de ghimbir, usturoi, sare și ardei roșu și gătiți până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut; amestecați laptele de nucă de cocos și sucul de lămâie în tigaie cu puiul. Aduceți amestecul la fiert; amestecați pastele scurse, fasolea verde și cilantro. Reîncălziți la foc mic.