Pastele cu Pesto de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Paste Pesto De Anghinare, Paste Pesto De Anghinare, și Salată De Paste Pesto De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere peste mediu-mare heat.In un blender sau un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă, procesați inimile de anghinare, ricotta și uleiul de măsline până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale blenderului sau bolului după cum este necesar (amestecul va semăna cu hummus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ulei De Măsline
Brânză Ricotta
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Transferați pesto-ul într-un castron mediu și amestecați busuiocul, parmezanul măsurat și coaja. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana la al dente. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.Puneți pastele scurse în oală și puneți-le la foc mediu; adăugați pesto de anghinare și 1/2 cană din apa de gătit rezervată. Se amestecă până când brânzeturile încep să se topească și ingredientele sunt bine combinate, adăugând mai multă apă pentru paste cu lingura, după cum este necesar, până când se atinge consistența dorită. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Anghinare
Parmezan
Busuioc
Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Serviți imediat, trecând parmezan suplimentar pe lateral.Împerecherea băuturilor: Hirsch gr Arcullner Veltliner #1, Austria. Se spune că anghinarea este dură pentru vinuri, dar gr Arkullner pare să facă întotdeauna trucul. Are propriile arome de lămâie, minerale și ierburi verzi și multă aciditate însorită pentru a menține lucrurile pline de viață.