Paste cu menta si mazare

Pastele cu mentă și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper proaspăt măcinat, coajă de lămâie tăiată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Paste de vară cu mazăre și mentă, Paste cu mazăre, smântână, pătrunjel și mentă, și Paste Cu Mazăre, Smântână, Pătrunjel Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere la foc mare.
Între timp, scoateți și aruncați capetele tulpinii și corzile din mazăre. Clătiți și scurgeți.
Când apa fierbe, adăugați paste, împingând în jos în apă. Gatiti pana aproape frageda pentru a musca, aproximativ 3 minute.
Adăugați mazărea și gătiți până devin verde aprins, aproximativ 2 minute.
Scurgeți bine mazărea și pastele într-o strecurătoare.
În tigaie, combinați usturoiul și untul la foc mare, amestecând până se topește untul.
Adăugați mazărea și pastele și amestecați până când pastele nu mai sfârâie, aproximativ 1 minut.
Adăugați aproximativ 2 lingurițe de coajă de lămâie, 2 linguri de suc de lămâie și aproximativ 1 lingură de mentă la tigaie.
Puneți amestecul de paste în boluri largi de supă, învârtindu-se pentru a face o fântână în centru. Puneți crme frache în centrul bolurilor și presărați cu coaja rămasă, menta și sucul de lămâie.
Se adaugă sare și piper după gust.