Paste cu dovlecei și migdale prăjite
Nevoie de o felul principal vegetarian? Pastele cu dovlecei și migdale prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 411 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână linguină, suc de lămâie, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Paste de dovlecei cu ciuperci, Pancetta și linte cu migdale prăjite, Dovlecei Și Dovlecei De Vară Cu Chili, Mentă Și Migdale Prăjite, și Supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați 2 lingurițe de ulei, aruncând pentru a acoperi.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați dovlecei; saut 3 minute sau până când este crocant.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic. Se amestecă pastele și 1 1/2 linguri de mentă; aruncați bine.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de roșii.
Așezați 1 1/2 căni de amestec de paste în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți uniform cu restul de 1 1/2 linguri de mentă.
Presărați fiecare porție cu 4 lingurițe de brânză și 2 lingurițe de migdale.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 1/2 lingurițe de usturoi tocat, 1 linguriță suc proaspăt de lămâie, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat și 15 măsline kalamata fără sâmburi tocate mărunt într-un castron mic.
Răspândiți amestecul de măsline peste 1 (11 uncii) de aluat refrigerat. Răsuciți fiecare breadstick; coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.