Paste Carbonara
Paste Carbonara ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 22 de fani. Un amestec de smântână jumătate și jumătate, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mostaccioli conform indicatiilor pachetului.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Ciuperci brune în picături; îndepărtați pe prosoape de hârtie.
Scurgeți picăturile din tigaie.
Adăugați smântâna, untul, pătrunjelul, usturoiul, sosul de piper și sarea, dacă doriți, în tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu până se topește untul.
Scurgeți mostaccioli; adăugați la amestecul de cremă. Se amestecă slănina, ciupercile și brânza; se încălzește.
Se presara cu ceapa verde.