Paste Bowtie Cu Năut Și Spanac Într-O Vinetă Cremoasă De Roșii Feta

Paste Bowtie Cu Năut Și Spanac Într-O Vinetă Cremoasă De Roșii Feta
Pastele Bowtie cu năut și spanac într-o vinetă cremoasă de roșii feta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 435 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți paste cu papion), naut, spanac rupt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Paste Bowtie cu Fetan și pui cu piper de lămâie, Prosciutto Spanac Bowtie Paste, și Paste cremoase Pesto & mazăre Bowtie cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați 1/2 cană de brânză feta. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați restul de 1/2 cană de brânză feta, busuioc și restul de 3 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Se toarnă peste amestecul de paste; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista