Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Amalfi Calamari Pastan. O porție conține 669 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. Cap la magazin și ridica toate scop făină, praf de copt, amidon de porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Salate Amalfi, și Salate Amalfi.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
2
Bateți făina, amidonul de porumb, 1 linguriță sare grosieră, praful de copt și ardeiul cayenne într-un bol mediu pentru a amesteca. Lucrând în loturi, aruncați inelele de calmar în amestecul de făină pentru a acoperi, apoi așezați inelele într-un singur strat pe foaia de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sare Grosieră
Piper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate Scopurile
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Folie De Aluminiu
3
Se toarnă ambele uleiuri într-o tigaie mare; termometru slab prăjit pe partea laterală a tigaiei, scufundând becul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 350 de la 360 la 360 de metri. Lucrând în mai multe loturi, adăugați inele de calmar în uleiul fierbinte și gătiți până când sunt aurii și crocante în jurul marginilor, 2 până la 3 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați calmarul pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați unt și 3 linguri suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Paste
8
Adăugați 3/4 cană lichid de gătit pentru paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Se amestecă în 1/3 cană de pătrunjel. Condimentați după gust cu sare grosieră și piper proaspăt măcinat, adăugând mai mult suc de lămâie și lichid de gătit pentru paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Grosieră
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Paste
10
Transferați pastele într-un castron mare; se acoperă cu calamari.